Overhemden

990 producten

klantbeoordelingen

Profuomo Supima Overhemd Wit
Goede pasvorm. Mooie kwaliteit stof
  • Slim fit
  • Stof
  • Strijkvrij
R2 Overhemd Botanische Print Fiets Blauw
Voelbaar goede kwaliteit met een correcte pasvorm. Snel geleverd.
  • Levering
  • Kwaliteit
Desoto Overhemd Optics Grijs
Optics grijs klinkt wellicht wat wonderlijk, maar het overhemd heeft een fijne, zachte uitstraling. Ik heb zelden zoveel complimenten over een kledingstuk gekregen als na aanschaf van dit overhemd van Desoto. Een aanrader.
  • Kleur
  • Pasvorm
  • Materiaal
Olymp Luxor Overhemd Donkerblauw
Mooi,gemakkelijk te strijken
R2 Overhemd Twill Navy
Comfortabel hemd mooi stof
  • Kwaliteit
  • Geen
Suitable Satin Overhemd Blauw
Mooie kleur en pasvorm
Profuomo Overhemd Wit Blauw Accent
Goed product met een mooie pasvorm
  • Afwerking
  • Stof
  • Pasvorm
Profuomo Overhemd Blauw + Wit Contrast
Mooi hemd met extra lengte in mouwen
  • Fijne kwaliteit
  • Extra lengte in de mouwen
Profuomo Shirt Slim Fit Navy
geweldig materiaal!

  • Kleur
  • Materiaal
  • Maat
  • Nul
Suitable Overhemd Knitted Piqué Wit
Overhemd is fijn om te dragen omdat het vrij zware stof is. De mouwlengte is wel langer dan gemiddeld.
Beste Henk, Dankjewel voor deze mooie review. Veel plezier van je aankoop en heel graag tot de volgende keer bij Suitable.   ^ van Suitable
  • De stof is fijn om te dragen.
  • Mouwlengte is langer dan gemiddeld
Suitable Wit Overhemd Slim Fit DR-01
Stof voelt goed, en past mooi om lichaam. Boordmaat is prima, maat 39 met lengte 188 cm en 80 kg. Wel lijken de mouwen aan de korte kant en is er weinig ruimte over. Nu ben ik niet breed maar dat zit wat aan de krappe kant.
Bedankt voor uw review Leo! Fijn dat het overhemd naar wens is. Indien u toch liever een maatje groter probeert, kan dat uiteraard :)   ^ van Suitable
Profuomo Slim Fit Overhemd Cutaway
ander slim fit overhemd van profuomo gekocht in de winkel en daarom nog een besteld via suitables vanwege mooie pasvorm en kraag.
Beste G. Bedankt voor uw reactie! Leuk dat u zo te spreken bent over de pasvorm en de kraag van de Profuomo overhemden. Nog veel plezier gewenst van uw overhemden en graag tot een volgende keer bij Suitable.   ^ van Suitable
Profuomo Overhemd Cutaway Blue
Super hemden voor goede prijs. Zitten goed en door een klein beetje glim hebben ze een luxe uitstraling. Heb er een al meer dan een jaar regelmatig gedragen, blijft top! Besteld in de Profuomo webshop by Suitable!

Een overhemd voor heren koop je bij Suitable

Een overhemd is een onmisbaar item in de garderobe van iedere man. Hiermee kom je niet alleen goed voor de dag op je werk, maar ook op een bruiloft of een andere gelegenheid. Bij Suitable heb je een ruime keuze voor een luxe heren overhemd. Ieder seizoen tref je hier een nieuwe collectie overhemden voor heren in verschillende kleuren, prints en details. Van een zakelijk overhemd voor onder een pak tot een trendy overhemd met een kleurrijke print: je vindt het hier allemaal. Bestel de mooiste overhemden online bij Suitable of kom naar één van de Suitable stores. Bij ons vind je duurzame, kwalitatieve overhemden waar je mee voor de dag kunt komen!

Verschillende luxe heren overhemden

In het aanbod van Suitable tref je nette overhemden voor heren in verschillende effen kleuren of prints, regular fit of slanke pasvorm, kleine en grote maten. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar trendy Slim Fit overhemden met contrasterende prints, een hoge boord of verrassende details aan de kraag of manchet? Wij vullen ons aanbod regelmatig aan met nieuwe overhemden. Maar natuurlijk kun je bij Suitable ook terecht voor klassieke business overhemden. Tijdloze overhemden die je voor iedere gelegenheid kunt dragen. Denk aan een net overhemd in het wit of grijs. Maar ook een lichtblauw overhemd of donkerblauw / navy overhemd. Maar natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor de populaire strijkvrije overhemden. Haal de strijkvrije overhemden uit de was, laat ze drogen en trek ze meteen weer aan!

Bij ons heb je een ruime keuze in stijlvolle overhemden voor heren van verschillende merken zoals Ledub overhemden, OLYMP overhemden, Profuomo overhemden, Seidensticker overhemden en natuurlijk het eigen merk van Suitable. Verder heb je bij ons onder andere de volgende keuzemogelijkheden voor overhemden waar je op kunt filteren:

Verschillende soorten boorden

Zoals je hierboven kunt zien, zijn er heren overhemden met heel veel verschillende soorten boorden verkrijgbaar: van een Button-Down kraag tot een Cut-a-Way. Het kan een persoonlijke keuze zijn of je liever een overhemd of blouse draagt met een strakke of wijdere boord. Maar een overhemd met een andere soort boord kan ook zorgen voor een hele andere uitstraling. Daarom kan het de moeite waard zijn om meerdere overhemden te passen. Lees het artikel met informatie over de verschillende soorten boorden zodat je makkelijker een keuze kunt maken.

Een overhemd combineren

Draag een overhemd zakelijk op een mooie pantalon of onder een pak en casual in combinatie met jeans. Een zakelijk overhemd kun je in de herfst en winter bovendien heel goed combineren met een trui. Zorg ervoor dat de kleuren van het overhemd en de trui voldoende contrast hebben. Lees nog meer handige tips in het artikel over het combineren van een overhemd met een trui. Daarnaast kun je natuurlijk een t-shirt onder een overhemd dragen voor extra warmte. Kies je voor een overhemd met een drukkere print? Dan kun je deze ook op verschillende manieren dragen. Wij helpen je op weg met een aantal tips voor geprinte overhemden.

Het juiste overhemd onder je pak?

Wat is dan het juiste overhemd voor onder een herenpak? Een wit overhemd is de meest formele keuze. Deze kleur kun je sowieso heel goed combineren met bijna alle kleuren. Dit zorgt er bovendien voor dat de gecombineerde kleur meer opvalt. Bij een blauw pak is een lichtblauw heren overhemd een zakelijke kleurcombinatie. Maar je kunt natuurlijk altijd gaan voor een wat gewaagdere kleurcombinatie zoals een lichtroze overhemd of een witte blouse met een kleine ruit voor onder een pak. Het klassieke zwarte pak kan gecombineerd worden met iedere kleur overhemd.

Casual overhemden voor iedere dag

Misschien denk je bij heren overhemden in eerste instantie meteen aan zakelijke, nette overhemden die je op een nette broek of onder een pak met een stropdas draagt. Maar in het aanbod van Suitable vind je ook casual overhemden die je eigenlijk iedere dag kunt dragen. Denk aan geruite overhemden, overhemden met een botanische print of een casual overhemd met een andere leuke print. We vullen de collectie overhemden regelmatig aan met nieuwe, trendy overhemden.

Onze populairste overhemd merken

Merk

Stijl

Opgericht

Populair bij klanten

Anerkjendt

Casual

2011 Akleif Corduroy Groen

Barbour

Outdoor

1894

Fortrose Overhemd Groen

Desoto

Zakelijk

2009

Kent Print Blauw

HUGO BOSS

Luxe

1924

Relegant Overhemd Lichtblauw

New Zealand Auckland

Outdoor

1987

Sheffield Groen

OLYMP

Klassiek

1963

Luxor Overhemd 24/Seven Donkergroen

PME Legend

Ruig

1992

Ruiten Groen

Profuomo

Klassiek

1934

Japanese Knitted Overhemd Donkergroen

R2 Amsterdam

Trendy

2008

Print Bloemen Navy

Suitable

Klassiek

1996

Piqué Groen

De juiste maat overhemd kopen

Bij Suitable kun je een overhemd kopen in diverse pasvormen en maten. Ben je op zoek naar een getailleerd overhemd? Of juist naar een Regular-fit? Lange mouwen of korte mouwen? Filter op de juiste pasvorm, de lengte van de mouwen en nog meer kenmerken van de overhemden. Op die manier kun je eenvoudig een geschikt overhemd vinden. Bij ieder overhemd kun je bovendien de maatwijzer bekijken met informatie over de boordmaat, borstomvang, tailleomvang en heupomvang van de overhemden. Dit helpt je bij het vinden van een goed overhemd in de juiste maat.

Jouw overhemden gratis thuisbezorgd

Voor welke kleur overhemd je ook kiest, bij Suitable bezorgen we deze gratis bij je thuis. Bestel je voor 21:00, dan heb je je nieuwe overhemd morgen al in huis. Bestel je overhemden online of breng een bezoek aan één van de 18 Suitable winkels verspreid over Nederland. Suitable zorgt ervoor dat je goed voor de dag komt met het juiste overhemd.

Overhemden merken
Overhemden kenmerken
Overhemden maten
Overhemden aanbiedingen
Ga naar winkelwagen